Τι είναι το Ηλεκτρονικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας;


Ανακαλύψτε με το Ηλεκτρονικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας ποιες τροφές είναι περισσότερο μεταβολίσιμες εξατομικευμένα για εσάς για την καλύτερη ενέργεια - φυσική κατάσταση, τον μεταβολισμό σας και την ευκολότερη απώλεια βάρους.

Η τροφική δυσανεξία είναι μια δυσμενής αντίδραση του οργανισμού σε κάποιες τροφές με κύρια συμπτώματα την δυσπεψία, την δυσκοιλιότητα και άλλες πεπτικές διαταραχές και όχι μόνο!
•       Η αντίδραση αυτή συμβαίνει εξαιτίας της αδυναμίας του οργανισμού να αφομοιώσει, να διασπάσει και να απορροφήσει (μέσω της γαστρεντερικής λειτουργίας) επιτυχώς κάποιες συγκεκριμένες τροφές. Αυτό δημιουργεί πεπτική ανωμαλία, έλλειψη περισταλτισμού του εντέρου, κακή πέψη των τροφών και συσσώρευση λίπους στους ιστούς με άμεση συνέπεια εκτός των άλλων παχυσαρκία και πτώση της ενέργειας του οργανισμού.
•       Η αντιμετώπιση για όλα αυτά τα προβλήματα ήρθε με τη δύναμη της φύσης και της τεχνολογίας εφαρμόζοντας το ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο ανίχνευσης τροφών που είναι ευνοϊκές - θετικές ή μη ευνοϊκές - αρνητικές στην καλύτερη πέψη και απορρόφηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISODIN της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πιστοποίησης CE, που υποστηρίζει την μέθοδο. Το τεστ δυσανεξίας εφαρμόζεται πλέον για μια φορά στη ζωή μας, χωρίς τη λήψη αίματος, τώρα και στο χώρο σας για 20 λεπτά με φορητό υπολογιστή και αισθητήρα που καταγράφει την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα κάθε κατηγορίας τροφίμων σε σχέση με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του στομάχου και των εντέρων.
•       Από την συμβατότητα των πεδίων των τροφών με ιστούς του πεπτικού συστήματος προκύπτουν οι θετικές και αρνητικές τροφές. Ταυτόχρονα με την ανίχνευση 300 τροφών που μας βοηθούν, εντοπίζονται παράσιτα και μικροοργανισμοί όπως βακτήρια και μύκητες που παρεμποδίζουν την πεπτική λειτουργία και τις καύσεις των τροφών ως δυσμενείς παράγοντες.
•       Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες του διακεκριμένου παρασιτολόγου Δρ. Χέρμαν Μπουένο, η καλή πεπτική λειτουργία επηρεάζεται εκτός από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνουμε και από μικροοργανισμούς παρασιτικούς όπως το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, το τοξόπλασμα, τον εχινόκοκκο, τις ελμινθοειδείς ταινίες, τα κρυπτοσπορίδια, τον μύκητα Candida και εκατοντάδες άλλα παράσιτα από το περιβάλλον που αναπτύσσονται μακροχρόνια στον πεπτικό σωλήνα και προκαλούν με τις τοξίνες τους πεπτικές διαταραχές και παθήσεις. Το ίδιο υποστηρίζει και η γνωστή Αμερικανίδα φυσιοπαθολόγος Χέλντι Βιλάρκ.
•       Τέτοιες τοξίνες διαταράσσουν την φυσική μας μικροβιακή χλωρίδα και παρεμποδίζουν την σωστή πέψη ως κύριος δυσμενής παράγοντας. Παράλληλα, με την ανίχνευση των τροφών που μπλοκάρουν την πεπτική λειτουργία, το τηλεμετρικό σύστημα BIOFEEDBACKNLS (ανίχνευσης τροφικής δυσανεξίας), δίνει τη δυνατότητα αποπαρασίτωσης στον οργανισμό, με την επιλογή κατάλληλου προγράμματος φυσικής αντιμετώπισης παρασίτων με Ιοντική Θεραπεία, σύμφωνα με την πιστοποιημένη μέθοδο μαγνητοθεραπείας ZAPPERV2 με ISOCE.
•       Η καθολική αποπαρασίτωση - αποτοξίνωση δύναται πλέον για όλους τους τύπους παρασίτων συγχρόνως με τα μαγνητικά φυσικά πεδία διαμορφωμένης συχνότητας. Τα πεδία αυτά εκπολώνουν ή αλλιώς εξασθενίζουν τους μικροοργανισμούς αυτούς που αποβάλλονται στη συνέχεια με την τουαλέτα ευνοώντας έτσι την ενέργεια και την καλή μεταβολική λειτουργία για Υγεία - Ευεξία και Ποιότητα Ζωής.



Γενικότερες πληροφορίες για το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας

Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας γίνεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων και ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου συνδεόμενος ο εξεταζόμενος μπορεί να στείλει με FEEDBACK τα πεδία του στομάχου και των εντέρων. Τα πεδία αυτά καταγράφονται αποκρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο λογισμικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εξέταση ολοκληρώνεται εργαστηριακά μετά την λήψη των πεδίων με την ανίχνευση συμβατότητας ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου – εντέρων με πεδία τροφών. Από την συμβατότητα του εύρους των πεδίων προκύπτει η θετική μεταβολίσιμη τροφή που βοηθάει την πεπτική λειτουργία ενζυμικά, την απορρόφηση και διάσπαση των λιπιδίων ως καταλύτης ή η αρνητική μη μεταβολίσιμη επαρκώς τροφή που μπλοκάρει τον μηχανισμό της πέψης, της καύσης και την καλή απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και λιπιδίων.


Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορεί να ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα.

Η μέθοδος είναι αξιόπιστη βάσει της πιστοποίησης ISODINENISO 13485 που προκύπτει από την επιστημονική μελέτη βάσει βιβλιογραφικής αναφοράς με 87,5% αξιοπιστία. Η εξέταση επαναλαμβάνεται προαιρετικά μετά το πέρας του εξαμήνου για τον έλεγχο της διαβάθμισης και την ανίχνευση των ουδετέρων τροφών και των παραγώγων τους που προέκυψαν στην πρώτη φάση της εξέτασης.

Η τηλεμετρική εξέταση δυσανεξίας τροφών αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία) στην ευκολότερη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με εξατομικευμένο διαιτολόγιο και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του τεστ μπορούν να ανιχνεύονται τροφικές αλλεργίες δηλαδή υπερευαίσθητες τροφές που όταν καταναλώνονται συνδυαστικά και ταυτοχρόνως συνεργούν και δημιουργούν πεπτικές διαταραχές και σύνδρομα όπως δυσπεψία, φουσκώματα, καούρες, δυσκοιλιότητα και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.


alt

Η γνησιότητα του τεστ τροφικής δυσανεξίας απαιτεί την εξαίρεση αλκοολούχων και αναψυκτικών ποτών καθότι ο οργανισμός αναγνωρίζει και διασπά μόνο φυσικά στοιχεία και όχι συντηρητικά συστατικά στοιχεία και καθαρή αλκοόλη που επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα που ελέγχει και το πεπτικό σύστημα και όλα τα συστήματα του οργανισμού.

Ποια τα πλεονεκτήματα του τηλεμετρικού τεστ τροφικής δυσανεξίας;
Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά λόγω προηγμένης τεχνογνωσίας με υπολογιστή και σύστημα BIOFEEDBACK, χωρίς τη λήψη αίματος, το τεστ μπορεί να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας (παθολόγους, γαστρεντερολόγους, διαιτολόγους), αφορά φυσιοθεραπευτική πράξη BIOFEEDBACK και πρόκειται για ανάλυση τροφών και όχι οδηγία θρέψης.


Μάθετε τους σωστούς συνδυασμούς τροφών χωρίς να κόψετε τίποτα από τα τρόφιμα που προτιμάτε, απλά περιορίζοντας τις αρνητικές μη μεταβολίσιμες επαρκώς τροφές αφού ο οργανισμός σας θέλει να αφομοιώνει από παντού όλα τα φυσικά στοιχεία.

•      Ανακαλύψτε ποιες τροφές βοηθούν εξατομικευμένα τον μεταβολισμό σας, την απώλεια βάρους, κυτταρίτιδα, κόπωση, πονοκεφάλους, δυσπεψία.
•      Ανιχνεύστε σε ποιες τροφές η αναλογία λακτόζης ή γλουτένης είναι επιζήμιες για τον οργανισμό σας.

Τι είναι το τεστ τροφικής δυσανεξίας;
•       Μήπως το φυσικό "DOPPING" για καλύτερη ενέργεια και ευκολότερη απώλεια βάρους;

•       Μήπως ένα "ΔΩΡΟ" στην υγεία σας και στους φίλους σας;

Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και η ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής.



Επιμέλεια άρθρου υγείας: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις