Παροχή νέων υπηρεσιών υγείας από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης


altΤο Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, για την πρόσφατη διεύρυνση και αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, μέσω των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των Εξειδικευμένων Μονάδων του, με την επιπρόσθετη λειτουργία νέων υπηρεσιών, που αφορούν τις ακόλουθες διαγνωστικές εξετάσεις:
•    Από το Ακτινολογικό Εργαστήριο, εξετάσεις που αφορούν Υπερηχοτομογραφία - triplex καρωτίδων, Υπερηχογράφημα Άνω - Κάτω Κοιλίας, Θυρεοειδούς Αδένα και Μαστών
•    Από την Καρδιολογική Μονάδα, πλέον της ήδη υπάρχουσας καρδιολογικής εξέτασης και του υπερηχογραφήματος καρδιάς, προσφέρεται εξέταση δοκιμασίας (test) κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα.
•    Τέλος, από το Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας προσφέρεται η εξέταση - μελέτη 24ωρης βιντεο-καταγραφής ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των επιληπτικών συνδρομών ενώ από την πρόσφατα συσταθείσα Μονάδα Καταγραφής Διαταραχών Ύπνου, παρέχεται η δυνατότητα της Πολυσωματοκαταγραφικής Μελέτης Ύπνου για διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία.

alt



















Οι συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και παρεχόμενες υπηρεσίες προσφέρονται σε όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ή σε ενδιαφερόμενους πολίτες έναντι πληρωμής, μέσω ραντεβού ή και παραπομπής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Για πληροφορίες:
•    Στο Ακτινολογικό Εργαστήριο: Τηλ. 2313324286 
•    Στην Καρδιολογική Μονάδα: Τηλ. 2313324285
•    Στο Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας Τηλ. 2313324266
Για Ραντεβού: Τηλ. 2313324167
Διοίκηση 3ης Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας) Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” 
Διασυνδεόμενο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας 
& Καινοτόμων Δράσεων (Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ.)
Λαγκαδά 196 ΤΚ 56430 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2313324156 - Fax: 2313324163
e-mail: gepekd@psychothes.gr & info@psychothes.gr
web-site: www.psychothes.gr
ygeiaonline.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις