Γυναίκα κλινικά νεκρή επανήλθε στη ζωή μετά από 42’

Γυναίκα κλινικά νεκρή επανήλθε στη ζωή μετά από 42’
Αυστραλοί γιατροί έσωσαν τη ζωή μιας γυναίκα η οποία ήταν κλινικά νεκρή για 42 λεπτά.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή, αλλά χαρακτηρίστηκε κλινικά νεκρή λίγο μετά την άφιξή της.

Με τη βοήθεια μηχανήματος υψηλής τεχνολογίας που διατηρούσε τη ροή αίματος στον εγκέφαλό της, γιατροί στο νοσοκομείο MonashHeartτης Μελβούρνης κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν ζωτικές αρτηρίες ώστε να επιστρέψει η καρδιά της σε φυσιολογικό ρυθμό.
Το νοσοκομείο περιγράφει την επιβίωσή της ως ‘εκπληκτική.’
Οι γιατροί δήλωσαν ότι η ασθενής, 41 ετών, μητέρα 2 παιδιών, χρειάστηκε πολλά σοκ απινίδωσης, περιλαμβανομένου ενός, στο ασθενοφόρο.
Οι γιατροί στα επείγοντα χρησιμοποίησαν τη συσκευή LUCAS 2 για να συνεχιστεί η ροή του αίματος, ενώ ο καρδιολόγος DrWallyAhmar, εργάστηκε στο ξεμπλοκάρισμα των αρτηριών της καρδιάς της.
Η ασθενής δήλωσε ανυπόμονη να γυρίσει σπίτι. Αισθάνεται περίφημα. Για κάποιον που έχει πεθάνει για σχεδόν μια ώρα αισθάνεται πολύ καλά. Δήλωσε ότι δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας. Όπως δήλωσε το γεγονός ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχει ανακουφιστεί που είναι ακόμα ζωντανή για τα παιδιά της και χαρακτήρισε υπέροχους τους γιατρούς και τη συσκευή.
iatronet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις